Modele mobile de bucatarie

În cazul en soins Cumparatorul doreste returnarea banilor, termenul maxime Legal este de 14 de zile de la Confirmarea returului, dar nu inainte ca produsul retour sa ajunga la Delta Studio. 11.6.1. in cazul in care numarul coletelor difera de cel tout moment in documentele de transport sau coletele prezinta détériorari vizibile la primirea prin curier, recomandam cumparatorului sa refuze reception Lor si sa Ceara curierului redactarea unui proces verbal constatator in prezenta acestuia. En plus, ne cumparatorul sa ne semnaleze acest incident dans Termen de o ora printr-un email la Office@deltastudio.ro sau la telefon. Orice réclamation ulterioara cu privire la aceste aspecte va fi considerata Nula si nu va putea fi luata dans considerare. 11.6.2 in cazul in care coletul prezinta détériari usoare ALE ambalajului sau nu prezinta nici o détériorare Dar contine Marfuri casabile (exemplu placi ceramice, obiecte sanitare, panouri de sticla etc) sfatuim Cumparatorul sa solicite dans mod obligatoriu verificarea continutului coletului. In cazul in care produsul este afectat, soi refuza reception coletului si se redacteaza procesul verbal constatator in prezenta curierului. Daca produsul este afectat si nu exista nici o mentiune/observatie PE borderoul curierului sau nici un proces verbal exemple cu agentul, produsul nu va putea fi schimbat. In cazul in care soferul refuza intocmirea procesului verbal, Cumparatorul este Rugat sa ne anunte Cat mai repede (prin telefon sau email la office@deltastudio.ro) in Termen de Maxim o ora pentru a verifica cu transportatorul. Curierul este un subcontractant al nostru si de aceea este esentiel sa FIM anuntati Cat mai repede.

Reclamatiile ulterioare termenului de o ora nu vor putea fi luate in considerare. 14,1. vanzatorul nu poate fi responsabil pentru Daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare usage parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei DIN Obligatiile vente conforme comenzii si pentru Daune Care rezulta DIN utilizarea Bunurilor si serviciilor dupa livrare si in Special pentru pierderea acestora. Daca returul este acceptat, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea produsului returnat cu un produs Identic. In cazul in care un produs identique nu se mai afla in STOC sau nu poate fi adus, cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu un Alt produs sau pentru rambourses Area integrala a valorii produsului. După adăugarea produselor dorite in cos, apasa butonul “Finalizeaza comanda” si Completeaza datele de facturare, alege modalitatea de livrare Dorita si modalitatea de Plata. 10,1. preturile bunurilor afisate in cadrul site-ului www.deltastudio.ro inclure T.V.A. conforme legislatiei in vigoare. 10,4. pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului II Revin Obligatiile de a-si abonarse ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in CONT.

7.1.5. furnizarea de bunuri soins sunt susceptibile a se détério sau a expi Rapid; 7,1. sunt exceptate de la dreptul de retragere DIN contrat următoarele: 11.4 pentru livrarea la domiciliu, manipularea produselor de la Masina de transport intra in sarcina clientului. 3,1. accesul in vederea efectuarii unei Comenzii II este permis oricarui client/Cumparator. Pentru motive justificate Delta Studio ISI rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele DIN modalitatile de Plata acceptate, in cazul in care considéra ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/Cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Delta Studio. Dans oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de relatii cu clientii al Delta Studio, pentru a fi INFORMAT cu privire la motivele Care au condus la Aplicarea masurilor sus mentionate. Atenție: Confirmarea comenzii se face după încasarea sumei aferente tranzactiei, Cu mențiine ca pentru Plata Online rezervarea se face in momentul efectuarii platii, iar pentru Plata cu ordin de Plata rezervarea se face in momentul reflectării sumei in contul vânzătorului.

Partager: